Sarkad Általános Iskola

  1. Sarkadi általános iskola gyulai úti telephely
  2. Sarkadi általános iskola elektronikus napló
  3. Sarkad általános isola 2000
  4. Sarkad 1 számú általános iskola

Tájékoztatom Önöket, hogy az Operatív Törzs mai közleménye alapján azt javasolja valamennyi program- illetve rendezvényszervező számára a Tankerületi Központ, hogy a koronavírus terjedésének megelőzése miatt tekintsenek el a zárt helyre tervezett rendezvények megrendezésétől. Ezért a mai napra tervezett pályaválasztási szülői értekezlet elmarad, a későbbiekben kerül megszervezésre. Megértésüket köszönöm! A Dr. Mester György Általános Iskola vezetősége Bejegyzés navigáció

Sarkadi általános iskola gyulai úti telephely

2020. március 16. napjától a nevelő-oktató munka tantermen kívüli, digitális munkarendben kerül megszervezésre. Ez nem rendkívüli szünetet jelent, hanem az oktatás módjának megváltoztatását, amelyne k keretében továbbra is biztosítjuk a tanulók számára a tanulást. Az új munkarend értelmében a tanulóknak tilos a köznevelési intézmények oktatási célú látogatása. A szülők különösen indokolt, kifejezett igénye esetén az iskola kiscsoportos foglalkozás keretében felügyeletet biztosíthat. A tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése és támogatása a pedagógusok és a tanulók között online vagy egyéb, személyes találkozást nem igénylő formában fog megtörténni. Erről a későbbiekben nyújtunk részletesebb tájékoztatást. Kérjük, figyeljék közleményeinket, tájékoztatóinkat (KRÉTA, e-mail, iskolai honlap, facebook osztály csoportok)! Felhívjuk a figyelmet, hogy a tanulónak a tanulmányi követelményeket teljesítenie kell! A tantermen kívüli, digitális munkarend időtartama alatt a tanulók lehetőleg kerüljék a nagyobb csoportos találkozásokat, közös programokat.

sarkad 2 számú általános iskola

Sarkadi általános iskola elektronikus napló

A mi választottunk: Sztancs József tűzoltó alezredes A projektben résztvevő diákok: Ponta Petra Panna 8. b. osztályos tanuló, Gál Anikó és Nagy Gergő 8. a. osztályos tanulók Segítő nevelő: Gurzóné Molnár Katalin

sarkad általános isola di

Sarkad általános isola 2000

Felügyeletüket a szülők, családok, szomszédok bevonásával, elkerülhetetlen esetben, kis csoportokban célszerű megszervezni. A gyermekek felügyeletét nem javasolt a nagyszülőkre bízni, hiszen ők a legveszélyeztetettebbek. A köznevelési intézmények épületei nem kerülnek bezárásra, a személyes ügyintézés lehetőségeiről az iskola honlapján tájékozódhat. Az iskolában maradt szükséges taneszközök, tankönyvek hazavitelére 2020. március 16-án 14 órától 16 óráig van lehetőség, betartva a szükséges előírásokat. A gyermekétkeztetést már felmértük, melyről a Napközi Konyha fog gondoskodni. Valamennyi étkező számára biztosított lesz az ellátás. Ha ezzel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérem, hívja a 06-66/241-133-as telefonszámot. Kérem Önöket, hogy közösen oldjuk meg ezt a nehéz feladatot, és türelemmel viseljük a nehézségeket. Ez egy veszélyhelyzetben hozott rendkívüli intézkedés, mely hozzájárul a járvány mielőbbi leküzdéséhez. Segítségét és együttműködését előre is köszönöm! Elek, 2020. március 14.

  1. Budapest térképe, Karolina út
  2. Sarkadi általános iskola om azonosító
  3. Rendszám csere! Mikortól tervezi a kormány a rendszám cserét? Minden rendszám...
  4. Puma - Melegítő szett | Bibloo.hu
  5. Herbatint természetes tartós hajfesték 7M ( mahagóni szőke) 150ml - Akciós bolt | Hajfesték, Természetes, Sampon
  6. Sarkad általános isola di
  7. Lindt - Táblás csokoládék - Édességek webáruháza
  8. Általános teszt
  9. Vespa kereskedés
  10. Kia rio használt reviews

Sarkad 1 számú általános iskola

Bemutatás A közel 11 ezer lakosú Sarkad város (egyúttal a hasonló nevű kistérség központja) Békés megye északkeleti részén, a Fekete-Körös jobb oldalán, a román határ mentén helyezkedik el, területe számtalan régi és új folyómeder vonulattal szabdalt. A város belterületén található az Éden-tó. Nevét - feltehetően - fekvése után kapta, mivel korábban Bihar vármegyének délnyugati sarkán feküdt.

Dr. Mester György Általános Iskola Ballagás,, Megcélozni a legszebb álmot, Komolyan venni a világot, Mindig hinni és remélni, Így érdemes a Földön élni! " 2020. 06. 20-án elballagott iskolánk 30, 8. osztályos tanulója. Ez a ballagás kicsit más volt, mint a többi, de reméljük, hogy nyolcadikosaink számára így is örök emlék marad! Már hosszú évek óta hagyomány, hogy a ballagáson jutalmazzuk azokat a tanulókat, akik 8 éven át kitűnő tanulók voltak, tanulmányukkal, példamutató magatartásukkal, kimagasló sportteljesítményükkel, közösségi munkájukkal öregbítették iskolánk hírnevét. Ilyenkor köszönjük meg a szülők közreműködését, áldozatos munkáját is. Csuvarszkiné Sarkadi Ibolya intézményvezető Forrás: Elek a mi városunk Youtube-csatorna. A videófelvételt Tóbiás Sándor készítette, köszönet érte. Az internet veszélyei – tájékoztató pedagógusok részére Az internet veszélyei – tájékoztató tanulók részére Az internet veszélyei – tájékoztató szülők részére Tisztelt Szülők! Tájékoztatni szeretném Önöket, hogy intézményünk szociális segítő munkatársa is elérhető telefonon, e-mailaben és messengeren is.

Sarkad-Kötegyán-Újszalonta Közoktatási Intézményfenntartó Társulás Óvoda, Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat Kossuth u. 17., 5720 Sarkad Telefon: 66/375159 Fax: 66/375159 E-mail: sarkadsuli Alapvető információk: Megye: Iskola típusát: Kategória: Cím: Kossuth u. 17. 5720 Sarkad Telefon: 66/375159 Fax: 66/375159 E-mail: WWW: Igazgató / Igazgatónő: Susánszky Jánosné Kapcsolatfelelős személy Név: Juhászné Ruzsa Éva Telefon: 66/375159 E-mail:

Elérhetősége: Fodor Edith 06-30/520-8675 Dr. Mester György Általános Iskola vezetősége Kedves Tanulók! Mától életbe lép az új, tantermen kívüli digitális tanrend, valamennyien készülünk a felelősségteljes feladatokra. Ezt kérem Önöktől és Tőletek is. A korábbiakat megerősítve, ismét tájékoztatom Önöket, hogy az iskolában maradt szükséges taneszközök, tankönyvek, tornazsákok, benti cipők, törülközők, poharak hazavitelére 2020. március 16-án (ma) 14 órától 16 óráig van lehetőség, betartva a szükséges előírásokat. Csak felnőtt jöhet be az épületekbe! Pedagógusaink a mai napon elkészítik a heti tematikus terveiket valamennyi osztályra/csoportra, mely alapján folyik majd a tantermen kívüli digitális tanítás. Kérem Önöket, hogy segítsék munkatársaimat, az Önök, illetve tanulóink elérhetősége frissítésében, pontosításában, melynek határideje ma 16. 00 óra. Segítségüket kérem abban, hogy az információkat a szülői csoportokban is osszák meg. (gmail cím, ami beazonosítható legyen, ne fantázianév legyen) A kommunikáció elsődleges színtere a KRÉTA, onnan látható a tananyag és a házi feladat.

Kérem, folyamatosan figyeljék elektronikus elérhetőségeiket. Közös feladatunk eredményes megoldását csak az Önök támogatásával, segítségével tudjuk megoldani. Tisztelettel: Csuvarszkiné Sarkadi Ibolya intézményvezető Elek Város Önkormányzatával és a Napközi Konyhával folytatott egyeztetés alapján az alábbiakról tájékoztatom Önöket. A tegnapi és a mai ebédeltetéssel kapcsolatos felmérések alapján a szülőknek 2020. március 16-tól a Napközi Konyhára kell bemenniük gyermekük ebédjéért ételhordóval. A mai napon írásbeli tájékoztatást kapnak azok a szülők akik eddig is igénybe vették a Napközi Konyháról az ebédet. Kérem Önöket, nézzék a postaládájukat. Ha bármilyen kérdésük mer ülne fel az ebéddel kapcsolatban kérem hívják a Napközi Konyhát a 06-66/241-133-as telefonszámon. Elek, 2020. március 15. Intézményvezető A koronavírus járvány terjedése miatt a Magyarország Kormánya a koronavírus miatti új munkarend bevezetéséről döntött a köznevelésben. Annak érdekében, hogy az új munkarendre történő áttérés minél zökkenőmentesebb legyen, szeretném Önöket tájékoztatni az alábbiakról.