Eladó Lakás Xviii Kerület Thököly Út

  1. 18 kerület kiadó lakás
  2. Kiadó lakás 16 kerület
  3. Eladó lakás xviii kerület thököly un traiteur

Budapest XVIII. kerületének központi részén, a Thököly utcában, család bővülése miatt eladóvá vált szeretett lakásunk egy 2004-es téglaépítésű társasház 3. emeletén, a ház lokalizációjának köszönhetően csodás, budai hegyekre néző panorámával. A lakás kiváló állapotú, összkomfortos, francia erkélyes, 2 szobás, melynek hasznos alapterülete 59 m2 (teljes értékű, nem tetőtéri). Az ingatlanhoz tartozik egy tároló is, mely az ár részét képezi. A szobák laminált parkettával burkoltak, a többi helyiség járólappal. A konyhaszekrény, beépített sütő, elektromos főzőlap, elszívó a vételár részét képezi. A lakás riasztóval és klímával felszerelt, ezek is az ár részét képezik. A nyílászárók műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A fűtést és a meleg víz ellátást egyedi mérőórás cirkó biztosítja. Az egy havi rezsi költség 27. 000 ft., mely tartalmazza a közös költséget is. A társasház hatalmas zárt udvarral rendelkezik, ahol a gyerekek számára játszótér is található. A lépcsőház tágas, tiszta, rendezett, jó a lakóközösség.

18 kerület kiadó lakás

Eladó ingatlan, ház, lakás, vagy akár üzlet, iroda iránt érdeklődve sokan választják Budapest XVIII. kerület Miklóstelep városrészben is az online hirdetések kínálta lehetőségeket. Nem csak a széles választék és a gyorsaság miatt kedvelt ez a formája az otthonkeresésnek, hanem az egyszerű szűrési lehetőségek és a kényelem apropóján is. Adja meg, hogy Budapest XVIII. kerület Miklóstelep városrészben milyen értékben szeretne ingatlant vásárolni, válassza ki a keresett kategóriát, legyen az Budapest XVIII. kerület miklóstelepi eladó tégla vagy panel lakás, eladó garázs vagy építési telek, vagy kereskedelmi ingatlan, esetleg nyaraló és azonnal láthatja az Ön számára releváns találatokat! Ha Budapest XVIII. kerület miklóstelepi eladó ház, lakás után keresgélünk, akkor szeretünk minél több információt megtudni a kiszemelt ingatlanról. Mivel a személyes megtekintés egyeztetése sokszor nem egyszerű feladat, ezért célszerű csak olyan házakat, ingatlanokat kiválasztani Budapest XVIII. kerület Miklóstelep városrészben, amelyek már az apróhirdetések alapján is elnyerik a tetszést.

A beépített bútorok és a tároló, valamint a konyhai víz tisztító a vételár részét képezik. Az átalakítási terven látható, hogy hogyan lehet 2 +1 szobássá alakítani. Igazán ideális, minden korosztálynak.

Kiadó lakás 16 kerület

xiii kerület kiadó lakás
  • Kiadó lakás 16 kerület
  • Kiadó lakás 17 kerület
  • Eladó lakás VI. kerület, Terézvárosban - Tecnocasa

Eladó lakás xviii kerület thököly un traiteur

A lakásba egy, a belső udvarra néző, tágas, ajtóval elzárt, nyitott folyosón keresztül juthatunk, mely teraszként használható. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, piac, kormányablak, park, posta, sportpályák a társasház 400 méteres körzetében elérhetők. Tömegközlekedéssel 15 perc alatt a KÖKI-hez vagy a Határ úti metró megállóhoz juthatunk. Az utca egyik végén van az 50-es villamos, a másik végén a 182, 184-es buszok megállója. Ha egy csendes és szép környezetre vágyik, kiváló infrastruktúrával, akkor keressen bizalommal. A kialakult járványügyi helyzet ne tartsa vissza a lakás megtekintésében, egy virtuális (videotelefonos) séta keretében szívesen körbe vezetem! A lakás közvetlenül tulajdonostól eladó!

Eladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Lujza utca, 2 szobás | Otthontérkép - Eladó ingatlanok Otthon térkép Az ingatlan már elkelt archiv hirdetés 6 fotó Térkép 6 fotó Térkép Az általad keresett ingatlan már gazdára talált, vagy más okból törölte a feltöltő. Környék bemutatása Eladó lakások Budapest VIII. Kerület VIII. Kerület Eladó lakások Kiemelt ingatlanhirdetések Nézd meg a kiemelt ingatlanhirdetéseket Böngéssz még több ingatlan között! Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés) Eladó lakás Józsefvárosban, VIII. kerület Lujza utca, 2 szobás 53 m 2 · 2 szobás · tégla építésű · jó állapotú Lépj kapcsolatba a hirdetővel Referens Mészáros Zoltán

Budapest VI. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út Eladó lakás / Tégla ELADÓ 41. 500. 000 FT € 118. 382 354. 95 Ft-os árfolyamon átszámítva Eladásra kínálunk a Bajcsy-Zsilinszky úton, két perc sétára a Nyugati pályaudvartól egy jó állapotú-és hangulatú lakást. A társasház külső homlokzata jó állapotú, a belső homlokzat pedig felújítás előtt áll, lift van az épületben. Az ingatlanban néhány éve lett kicserélve a kazán, valamint a vízvezetékek. Jó elosztásának és nagy belmagasságának köszönhetően nagyon sok lehetőséget rejt magában a lakás, de jelenleg is költözhető, kiadható állapotban van. Tehermentes, szinte azonnal birtokba vehető. Tulajdonságok Alapterület: 56 m2 Szoba: 1 Félszoba: 2 Közös költség: 13439 Ft Belmagasság: 425 cm Építés éve: 1892 Állapot: Jó állapotú Épület állapota: Közepes állapotú Tájolás: Északi Emelet: 1 Épület szintjei: 3 Lift: Van Parkoló: Utcán, közterületen Kilátás: Udvari Fűtés: Gáz (cirko) Elhelyezkedés Kapcsolatfelvétel Érdekel a hirdetés? Add meg elérhetőségeidet és kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot.

  1. Pizza forte gyömrői út
  2. Eon kapuvár nyitvatartás
  3. Jó viccek hu
  4. Duna tv online élő