Dr Kővári Marietta Fogorvos

A vizsgálat és kezelés enyhén fájdalmas volt. A gyógykezelést követően nem volt lábadozási időszak. Az orvos rendkívül finom modorú, alapos és elképesztően felkészült. A kezelés nem gyógyított meg. Maradéktalanul elégedett vagyok az ár-érték aránnyal. Szakmaiság: 10/10 Precízitás: 10/10 Ajánlanám: Igen! FOGORVOSI VIZSGÁLAT, TÖMÉS VIZSGÁLAT ÉS KEZELÉS Férfi, 62 Éves Fonyod - 2018. 11. 16. Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, a rendelőben gördülékenyen, pillanatok alatt fogadtak, 0 percet várakozás után. Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kevesebb, mint 15 percet vett igénybe, utána számomra értelmezhetetlenül és nem valami megnyugtatóan tájékoztatott. A vizsgálat és kezelés alatt fájdalmat nem tapasztaltam. A kezelés után nem kellett lábadozni. Az orvos közönyös, roppant pontatlan és felkészületlen volt szakmai szempontból. A gyógykezelés nem oldotta meg a problémám. Az ár-érték arány példás. Figyelmes: 2/10 Szakmaiság: 2/10 Ajánlanám: Igen! FOGORVOSI VIZSGÁLAT ÉS KEZELÉS Férfi, 66 Éves Fonyod - 2018.

Atlanta

ALLAPOTFELMERES VIZSGÁLAT ÉS KEZELÉS P. K. Fonyód - 2019. 01. 11. Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, ezután a rendelőben pillanatok alatt fogadtak, semennyit sem kellett várakoznom. Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kb. 10 percig tartott, utána világosan és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott. A vizsgálat és kezelés teljesen fájdalommentes volt. A kezelést nagyjából pár nap fájdalommentes lábadozás kísérte. Az orvosról azt lehet mondani, hogy igazán kedves, fölöttébb figyelmes és nagy tudású szakember. A terápia nem oldotta meg a próblémám. Az ár-érték aránnyal teljes mértékben meg vagyok elégedve. Kézséges: 10/10 Figyelmes: 10/10 Ajánlanám: Igen! FOGSZUVASODÁS VIZSGÁLAT ÉS KEZELÉS Blanka Fonyód - 2019. 11. Nagyon nyugodt volt, kedves és határozott. Gyorsan cselekedett Semmin nem kell javítani Az időpontfoglalás pofon egyszerű és azonnal tudtam időpontot foglalni, a rendelőben viszonylag gördülékenyen fogadtak 10 perc várakozás után. Az orvos aprólékosan megvizsgált, ami kicsivel több, mint negyed órát vett igénybe, utána könnyen megérthetően és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott.

Kérjük egyedül, maszkban érkezzenek a rendelőbe! Belépés után lábzsák felvétele kötelező, amit az ajtó mellett természetesen találni fognak. Miután megmosták kezüket és kitöltötték a Covid 19 kérdőívet, érintésmentes lázmérővel megmérjük teshőmérsékletüket, és ha nem lázasak, elkezdődhet a kezelés, amit 1%-os hyperol oldattal való öblögetés előz meg. Természetesen fokozott figyelmet fordítunk az infekció kontrollra, az orvos és asszisztens is ffp2-es maszkban, védőszemüvegben, védőpajzsban, overálban, lábzsákban végzi a kezeléseket. Sajnos, ezen intézkedések plusz költséggel járnak, mely felár minden beavatkozás árához hozzáadódik és attól függ, hogy milyen árban tudjuk beszerezni a termékeket beszállítóinktól. Megértésüket és együttműködésüket megköszönve jó egészséget kívánunk! See More Dear patients! Since we finally managed to access the protective equipment required by the government order, our office will open again! However, this opening does not mean that everything will restart in the old routine, as the media suggested.

  1. Motel 3. 2011 teljes film magyarul HD
  2. Dr kővári marietta fogorvos city
  3. Domestos és Cif Maxi Nagytakarítás csomag, 10 db-os - eMAG.hu
  4. Dr kővári marietta fogorvos oh
  5. Dr kővári marietta fogorvos menu
  6. A LEGKÖZELEBBI Benzinkút érdekel? - Debrecen | Közelben.hu!
  7. Eladó családi házak Halimba - Költözzbe.hu
  8. Dr kővári marietta fogorvos wv
  9. Dr kővári marietta fogorvos ohio
dr kővári marietta fogorvos sc